Llibertat d’expressió 2.0

Després de la reforma laboral (precarietat laboral), després de la LOMCE (també anomenada Llei Wert “españolizar a los alumnos catalanes”), després de la Llei de Seguretat Ciutadana (coneguda com a Llei Mordaza, sancionar els “escraches”), després d’un etc., ara el Govern de l’Estat Espanyol, el PP, vol regular la llibertat d’expressió a la xarxa, segons la vicepresidenta: “estem absolutament desprotegits en digital“, advertint que la regulació en analògic ha quedat desfasada.

El virus digital del PP, vol emmudir la llibertat d’expressió a la xarxa, “regular” segons la seva retòrica.

Naïfs aquells que se’n passen la retòrica del PP, malauradament no són pocs els qui a l’estat espanyol ho fan a ulls clucs (amb retòrica i sense).

Estem absolutament desprotegits davant d’aquesta tropa de fills i filles de franquistes, nostàlgics de temps dictatorials, que volen eliminar la més mínima opinió que no sigui del seu grat i eradicar qualsevol idea contrària al seu pensament.

L’enyorat Ovidi Montllor deia: “hi ha gent a qui no li agrada que es parli, s’escrigui o es pensi en català. És la mateixa gent a qui no li agrada que es parli, s’escrigui o es pensi“.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s